Hout en Steen

Hout is al jaren niet meer weg te denken uit het interieur. De belangrijkste trend: hoe robuuster, hoe beter. Zo wordt steigerhout steeds vaker binnen toegepast.

Vrouw zit op een stoel met een beker in haar hand

Hout is al jaren niet meer weg te denken uit het interieur. De belangrijkste trend: hoe robuuster, hoe beter. Zo wordt steigerhout steeds vaker binnen toegepast. Niet alleen voor meubelen, maar ook voor lambriseringen, schouwen en andere (wand)betimmering.

Ook de steenstrips die in de jaren ‘70 van de vorige eeuw zo populair waren, maken hun retour in het interieur. Ze zijn er in vele varianten, zodat u altijd die stijl en kleurstelling kunt kiezen die het beste bij uw smaak en interieur past.

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram