Bedrijfshypotheek RegioBank : Ideaal voor ondernemers!

Een ondernemer hecht aan zijn of haar vrijheid en wil dus ook grip hebben en houden op alle financiële aspecten van de bedrijfsvoering. Overbeeke kan daar als Zelfstandig Adviseur voor RegioBank prima in bemiddelen. Met een bedrijfshypotheek van RegioBank zit u als ondernemer altijd goed en met de gratis Overstapservice kunt u ook snel en eenvoudig overstappen met uw zakelijke rekening naar RegioBank. Alles-onder-één-dak, dat is wat je noemt ondernemersgemak!

Een stapel geld op de voorgrond met op de achtergrond een vrouw die een lampenpeertje vasthoudt
Nieuws
Datum: 11-11-2022

RegioBank bedrijfshypotheek

Veel ondernemers in de gemeenten Tholen en Steenbergen hebben al hun zakelijke verzekeringen en pensioenen bij Overbeeke ondergebracht. Omdat wij met lokale vestigingen in Tholen, Steenbergen en Sint-Annaland al jarenlang als Zelfstandig Adviseur voor RegioBank actief zijn, kunnen wij ook bemiddelen bij het afsluiten of oversluiten van een bedrijfshypotheek bij RegioBank. Zo’n zakelijke hypotheek biedt diverse interessante mogelijkheden en voordelen.

  • Een hypotheekbedrag tussen € 50.000 en € 1.000.000
  • Een lange looptijd tot 20 jaar
  • Lineair aflossen. Jaarlijks extra aflossen zonder kosten tot 5% van de hoofdsom
  • Financiering standaard tot 80% van de marktwaarde en soms tot 90%
  • Maximaal 40% van het bedrijfspand mag u verhuren aan een andere ondernemer
  • Bouwen of verbouwen? Het bouwdepot geeft inzicht en overzicht in de kosten
  • RegioBank hanteert marktconforme hypotheekrente tarieven voor alle zakelijke hypotheken

Zo regelt u een bedrijfshypotheek bij RegioBank

Gaat u een nieuw bedrijfspand bouwen, loopt uw huidige hypotheekcontract af of wilt u met uw onderneming verhuizen naar een ander bedrijfspand? Neem dan zeker eens contact op met Overbeeke. Tijdens een oriënterend gesprek kijken wij graag naar uw wensen en financieringsbehoefte. Wij zijn ook zelf een lokaal betrokken onderneming en wij kennen de regionale markt als geen ander. Dat heeft bij zakelijke hypotheekbemiddeling uiteraard zo zijn voordelen. Wilt u gebruikmaken van de hypotheekbemiddeling van Overbeeke, dan volgt een tweede gesprek waarin we de verschillende zakelijke hypotheekvormen en de voorwaarden met u doornemen. Tevens geven wij u een lijstje met alle financiële gegevens die wij nodig hebben om de hypotheekaanvraag bij RegioBank in te kunnen dienen. Als de aanvraag wordt gehonoreerd, dan ontvangt u van de Regiobank een offerte. Die nemen wij desgewenst nog even samen met u door. Na ondertekening van de offerte is uw zakelijke hypotheek officieel rond.

Overstappen met uw zakelijke bankrekening naar RegioBank

Veel mensen vinden het overstappen naar een andere bank een grote stap. Helemaal als er een bedrijf in het spel is. Wilt u met uw zakelijke betaalrekening overstappen naar RegioBank, maar ziet u op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Dat is niet nodig. Met de Overstapservice is het heel makkelijk om van bank te veranderen. De belangrijkste zaken worden voor u geregeld terwijl uw betalingsverkeer gewoon doorloopt. U heeft er geen omkijken naar. Als Zelfstandig Adviseur voor RegioBank helpen wij u bij Overbeeke graag bij het openen van een zakelijke betaalrekening en het aanvragen van de Overstapservice. U kunt zelf aangeven wanneer u de overstap wilt laten ingaan. Dit kan minimaal twintig werkdagen en maximaal drie maanden na de datum van invullen van de aanvraag.

Verplichte UBO-registratie

Wilt u naast al uw zakelijke verzekeringen en pensioenen ook uw bedrijfshypotheek en/of alle bancaire zaken van uw onderneming via Overbeeke laten lopen? Let dan even op het volgende. Sinds maart 2022 moeten organisaties hun UBO’s (Ultimate Beneficial Owner) geregistreerd hebben. Dat betekent dat alle eigenaren of personen met zeggenschap in het UBO-register van de KvK moeten zijn ingeschreven. Alleen dan kunnen wij een rekening of zakelijke financiering verstrekken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram