Wat wenst u voor de buurt? - Regiobank

Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken, dát is waar het om draait. Samen met de RegioBank dragen we ons steentje bij door te bouwen aan een fijne, leefbare buurt. Deel daarom uw buurtwens met ons, dan laten wij die mogelijk in 2022 in vervulling gaan!

Nieuws
Datum: 07-01-2022

Een opknapbeurt voor het buurthuis, fijne speeltuin in de buurt of duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk wensen die dankzij de hulp van buurtbewoners, de RegioBank & Overbeeke al zijn uitgekomen.

Heeft u ook een buurtwens? Deel deze dan voor 31 januari met ons via onderstaande link, dan laten wij mogelijke komend jaar uw wens in vervulling gaan via de programma's Samen voor de buurt of het VoordeBuurt Fonds. Geef uw buurtwens via e-mail aan ons door en -indien u betrokken wilt worden bij de realisatie- uw naam, postcode, e-mailadres en telefoonnummer. Indien u deze gegevens meestuurt, wordt u mogelijk benaderd door ons.
Buurtwens insturen

Waarom wij ons samen met de Regiobank inzetten voor een leefbare buurt.
Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. Samen met de RegioBank spelen wij al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met de Regiobank. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt. Bekijk ook de actievoorwaarden via  onderstaande link.
Actie voorwaarden

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram