Vacature alert! Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een medewerker Bank & Verzekeringen

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega!
Heb jij affiniteit met bankzaken (RegioBank) en particuliere verzekeringszaken? Bekijk dan snel deze vacature.

Persoonlijk contact en werken in een leuk team

Naast alle digitale mogelijkheden kan een klant bij ons nog gewoon binnenlopen en zijn bank- en verzekeringszaken op kantoor regelen. Wij hechten hier veel waarde aan en stellen het klantbelang altijd voorop. Dat maakt dat onze dienstverlening heel persoonlijk is.

Onze werknemers hebben veel vrijheid in hun werk en dat komt de sfeer en de gedrevenheid van iedereen ten goede. Dankzij de inspanningen van onze medewerkers zijn we in 2020 en 2021 uitgeroepen tot beste advieskantoor van Zeeland en daar zijn we erg trots op!

Wat maakt je functie als Medewerker Bank & Verzekeringen zo uniek?

Een klant kunnen helpen met zijn bank- of verzekeringsvraag zonder grote tijdsdruk en harde targets maakt dat je functie uniek is. Als Medewerker Bank & Verzekeringen ben je het gezicht van kantoor voor de klant. In hoofdzaak ben je vooral het aanspreekpunt voor vragen over RegioBank betaal- en spaarrekeningen. Daarnaast adviseer je de klant ook over particuliere verzekeringen. Verder is het belangrijk dat je leads voor de andere afdelingen financieel advies en zakelijk verzekeren genereert.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • De WFT-modules basis en schadeverzekeringen particulier en relevante PE-certificaten. WFT PE Consumptief krediet is een pré
  • Communicatief vaardig, commercieel, stressbestendig, accuraat, dienstverlenend en servicegericht ingesteld
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Rijbewijs B

Waar kom je te werken?

Overbeeke BV is een financiële dienstverlener met drie vestigingen in de gemeente Tholen en West-Brabant. Wij adviseren klanten in verzekeringen, bankzaken (RegioBank), hypotheken en pensioenen. Binnen Overbeeke werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team wat bestaat uit 25 medewerkers.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een energiek en dynamisch bedrijf waar je werkt met een enthousiast team van collega’s. De beloning is marktconform en staat in verhouding tot de zwaarte van de functie en ervaring.  

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan je sollicitatie samen met je CV per mail naar cees@overbeeke.nl.
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Cees de Graaf, telefoonnummer 088 – 730 77 90.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram