Een man rent samen met zijn vrouw en kind met een vlieger door een weiland bij ondergaande zon

Wat doen wij

Onze medewerkers geven u graag advies. U kunt bij Overbeeke terecht voor betalen en sparen, pensioenen en al uw particuliere- en bedrijfsverzekeringen. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank.

Zakelijk verzekeren

Onze adviseurs vertellen u graag wat u kunt doen om financiële schade te voorkomen en (ondernemers)risico's te verkleinen. Een bedrijf starten of uw bestaande bedrijf uitbreiden kost geld. Heeft u er wel eens aan gedacht om eerst onafhankelijk advies te vragen?

RegioBank

Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij ook financiering aan. Daarnaast kijken wij ook wat andere geldverstrekkers u te bieden hebben. Investeren is risico nemen, maar met de juiste beslissingen kunt u risico's verkleinen. Hierdoor is uw balans ook daadwerkelijk in balans.

Hypotheken

Als u een huis gaat kopen, heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met hypotheekadvies van Overbeeke weet u wat er te kiezen valt. Duidelijk en overzichtelijk.

Advies op maat

Overbeeke behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en financiële aangelegenheden en biedt u daarbij toegang tot een groot aantal verzekeraars en banken. Op basis van een gedegen inventarisatie ontvangt u een uitgebreid advies op maat.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram