Tractor op het land

Agrarische verzekeringen

Wij kennen als geen ander de specifieke risico's van bedrijven werkzaam in de agrarische sector.

Maak een afspraak

Agrarische verzekeringen

Als agrarisch ondernemer kunt u bij Overbeeke in Tholen, Sint-Annaland en Steenbergen terecht voor verzekeringen die passen bij uw bedrijfssituatie. Zoals elk bedrijf kent ook uw agrarisch bedrijf een aantal bedrijfsrisico's. Sommige risico’s komen in andere bedrijfstakken niet of nauwelijks voor. Verzekeringsoplossingen voor agrariërs is daarom maatwerk.

Samen met u gaan wij om tafel om de risico’s die u of uw bedrijf loopt te inventariseren. Op deze manier kunnen wij een verzekeringspakket samenstellen dat aansluit bij uw specifieke situatie.

U kunt bij ons onder andere voor de volgende verzekeringen terecht:

  • Aansprakelijkheid Bedrijf (AVB): beschermt uw vermogen, dekt schade aan personen en zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade.
  • Gebouwen: de gebouwen op uw terrein zijn een onmisbaar en waardevol bezit. Stelt u eens voor dat u met een flinke brand- of stormschade te maken krijgt. De kosten voor herstel, opruimingskosten en eventuele herbouw kunnen hoog oplopen.
  • Bedrijfsuitrusting: in uw bedrijfsgebouwen staan waardevolle en onmisbare zaken zoals machines, gereedschappen, oogstproducten en andere voorraden. Per onderdeel zijn er verschillende dekkingsmogelijkheden. Dit vraagt om maatwerk. 
  • Gewassen: verzekert u tegen de schade aan uw gewassen door bijvoorbeeld hagel of extreme weersomstandigheden.
  • Rundvee: vergoedt materiële schade aan uw veestapel door sterfte en noodzakelijk afmaken als gevolg van ziekte, ongeval, acute vergiftiging, verlies door diefstal en vermissing.
  • Gevolgschade uitval regelapparatuur (GUR): dekt de waardevermindering, groei- of productievermindering van uw levende have, veroorzaakt door onvoorzien uitvallen van de regelapparatuur door een technisch mankement.
  • Rechtsbijstand: verzekert u van professionele agrarische rechtshulp bij juridische conflicten.
  • Wagenpark: verzekert uw personen-, vracht- en bestelauto's.
  • Land- en Werkmaterieel: schade aan uw land- en werkmaterieel door onder andere ongelukken, brand en diefstal.
  • Arbeidsongeschiktheid: verzekert de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid voor u en uw bedrijf.

Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren op bovenstaande punten verstandiger? Overbeeke heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden, zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan. Neem via 088-7307730 contact met ons op. Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek.

Vragen over uw onze agrarische verzekeringen ? Bel voor persoonlijk advies: (088) 730 77 00

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram