Werken bij Overbeeke

Overbeeke is een financiële dienstverlener en werkzaam op het eiland Tholen en in West-Brabant. Een transparant en eerlijk financieel advies: dat is waar onze medewerkers zich hard voor maken. Dat doen zij door de tijd voor de klant te nemen. Financiële dienstverlening is immers mensenwerk. Persoonlijk contact en zoeken naar de best passende oplossing kenmerkt dan ook onze aanpak.

Op het eiland Tholen en daarbuiten zijn wij altijd op zoek naar collega's die aansluiten bij ons bedrijf. Medewerkers van Overbeeke weten van aanpakken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Samenwerken doe je niet alleen, dat is teamwork. Bij Overbeeke zijn we dan ook zoek naar mensen die open staan voor ontwikkeling. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten de service blijven verlenen die ze gewend zijn.Wij zijn op zoek naar een:

Binnendienst medewerker zakelijke verzekeringen

Functie
Als binnendienst medewerker zakelijke verzekeringen assisteer je in de eerste plaats de buitendienst adviseur. Daarnaast ben je het gezicht van kantoor voor de klant. Je geeft daarbij zelfstandig eerstelijns advies op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen inclusief het behandelen van schades. Daarnaast voer je op dit vlak alle voorkomende bemiddelingswerkzaamheden uit.

Jouw rol

 • Je adviseert klanten via telefoon, e-mail, internet en persoonlijk contact
 • Je werkt offertes uit, volgt deze op en regelt de administratieve afhandeling van het traject
 • Je maakt afspraken met klanten
 • Je voert vanuit kantoor commerciële advies- en bemiddelingsgesprekken
 • Je legt afspraken met de klant vast in een gespreksverslag
 • Je weet intern en extern de juiste mensen in te schakelen
 • Je signaleert actief cross-sell mogelijkheden, wijst de klant op overige dienstverlening en verwijst klanten actief naar andere business units door
 • Je regelt schades voor de klant

Profiel

 • Je bent communicatief, gedreven en enthousiast
 • Je bent leergierig en accuraat
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van diploma’s WFT adviseur Schade Zakelijk & WFT Inkomen
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar

Wij bieden jou
Een uitdagende functie in een fijn team met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt prima arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris dat past bij je kennis en ervaring en een premievrij pensioen.

Over Overbeeke
Overbeeke is een financiële dienstverlener met 3 vestigingen in de gemeente Tholen en West-Brabant. In al onze vestigingen kunnen klanten terecht voor een transparant en eerlijk financieel advies. Binnen het kantoor zijn 26 personen werkzaam. Wij zijn al 78 jaar actief op het gebied van verzekeren, hypotheken, pensioen en RegioBank én uitgeroepen tot het beste advieskantoor van Zeeland in 2020.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Remi van Oosten op 088-7307730 of mail je CV met een motivatiebrief naar remi@overbeeke.nl. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram