Particulier

Waar moet u op letten als u gaat samenwonen?

Particulier
01-12-2020
Als u met uw partner gaat samenwonen, moet er van alles geregeld worden. Hebben jullie de financiële zaken al op orde? Door samen afspraken te maken...

Heeft u uw aflossingsvrije hypotheek al aangepakt?

Particulier
01-12-2020

Bijna een half miljoen Nederlanders hebben de risico’s van hun aflossingsvrije hypotheek omlaag gebracht door af te gaan lossen, hun hypotheek om te zetten of spaargeld op te bouwen. Bent u een van hen? Of aarzelt u nog?

Andere zorgverzekering in 2021? Opzeggen vóór 1 januari!

Particulier
01-12-2020

Er zijn grote verschillen in de premie van de basis-zorgverzekering in 2021. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste bedraagt volgend jaar ruim € 500. Reden genoeg om uw zorgverzekering weer eens goed onder de loep te nemen.

Afhandelen autoschade wordt eenvoudiger

Particulier
26-11-2020

Autoverzekeraars willen een regeling invoeren waarmee het makkelijker wordt om schades aan motorrijtuigen snel af te handelen. Bij een ongeluk dat niet uw schuld is, schieten ze het schadebedrag voor. Nu moet de verzekeraar van de tegenpartij de schade nog betalen en dat duurt soms lang.

Hoe houdt u inbrekers buiten de deur?

Particulier
25-11-2020

De korte november- en decemberdagen zijn voor de meeste mensen de tijd om het binnen gezellig te maken. Er is echter ook een groep die juist vaker buiten is, met name in de nacht en de vroege ochtend: inbrekers. Voor hen is het donkere seizoen de ideale periode voor hun duistere praktijken.  

Trouwen: welke verzekeringen zijn relevant?

Particulier
23-11-2020

In Nederland kunt u u voor vrijwel alles verzekeren, zo bestaat er ook een bruiloftsverzekering of trouwverzekering. Over het algemeen hangt er een flink prijskaartje aan een bruiloft. In geval van onverwachte tegenslagen tijdens de grote dag kunt u dankzij een trouwverzekering de geleden financiële schade (deels) vergoed krijgen van de verzekeraar.

Eerste Hulp bij Zorgverzekeringen

Particulier
23-11-2020

Help! De zorgverzekeraars roepen om het hardst op televisie, radio en internet waarom u nu over moet stappen naar hun betere of goedkopere zorgverzekering. Maar is dat echt verstandig? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Deze Eerste Hulp Bij Zorgverzekeringen zet de meest gezochte antwoorden voor u op een rij!

Vrijstelling overdrachtbelasting beperkt tot 4 ton

Particulier
19-11-2020

De eenmalige vrijstelling van de overdrachtbelasting voor huizenkopers tussen de 18 en 35 jaar wordt waarschijnlijk begrensd. Minister Kajsa Ollongren van Woningmarkt past haar voorstel aan om de linkse oppositiepartijen tegemoet te komen.

Zorgpremie gemiddeld € 5 per maand omhoog

Particulier
18-11-2020

Alle zorgpremies voor de basis-zorgverzekering in 2021 zijn inmiddels bekend. Bijna alle zorgverzekeringen worden duurder. Gemiddeld bedraagt de stijging € 5 per maand. Daarmee bent u in 2021 gemiddeld € 125 per maand kwijt aan de basisverzekering. 

Wat kan een pensioenadviseur voor u betekenen?

Particulier
17-11-2020

Er zijn veel keuzes en mogelijkheden met betrekking tot uw pensioen. Als u door de bomen het bos niet meer ziet kan een financieel adviseur uitkomst bieden.

Heeft u een aflossingsvrije hypotheek? Doorloop dan deze checklist

Particulier
17-11-2020

Heeft u een aflossingsvrije hypotheek afgesloten en komt de einddatum in zicht? Doorloop dan deze checklist zodat u goed voorbereid bent op de toekomst.

Vijf dingen die u moet weten over het eigen risico

Particulier
17-11-2020

Ieder jaar staan veel Nederlanders voor de afweging: zal ik mijn eigen risico voor de zorgverzekering vrijwillig ophogen in ruil voor premiekorting of niet? Om een goede afweging te maken, is het belangrijk om de feiten te kennen.

Pagina's

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram