Zakelijk

Hoe voorkom ik brandschade?

Zakelijk
13-07-2020

De risico’s op en mogelijke gevolgen van brandschade zijn voor alle ondernemers verschillend. Brandschade voorkomen doet u in de eerste plaats door de checks te doen die bij uw bedrijfsverzekeringen horen.

Rechtsbijstand (niet alleen) in coronatijd

Zakelijk
10-07-2020

Het aantal aanvragen voor rechtsbijstand is sinds het begin van de coronacrisis enorm toegenomen. Zowel zakelijk als particulier heeft de crisis voor onduidelijkheid en onrust gezorgd. En dan blijkt een rechtsbijstandverzekering ineens een uitkomst.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering maakt u op maat

Zakelijk
08-07-2020

Eindelijk durfde Evert (33) de stap te nemen om voor zichzelf te beginnen als installatie monteur. “Ik was enorm enthousiast en had binnen de kortste keren alle administratieve zaken geregeld. Ik had zelfs al enkele klanten”, vertelt Evert trots.

Deze zomer nadenken over de MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Zakelijk
07-07-2020

De zomer is voor veel ondernemers een periode om opnieuw na te denken over hun bedrijf. Dit jaar wilt u misschien ook de gezondheid van uw medewerkers als speerpunt nemen. Voelt u bijvoorbeeld iets voor een MKB Verzuim-ontzorgverzekering?

Schade door cyberaanval gemiddeld € 65.000

Zakelijk
30-06-2020

Steeds meer Nederlandse bedrijven treffen maatregelen om een cyberincident te voorkomen. Het aantal cyberaanvallen is dan ook afgenomen. Maar bij de bedrijven die wel worden geraakt, is het schadebedrag verzesvoudigd tot gemiddeld € 65.000.

Pensioenpremie hoeft niet hoog te zijn

Zakelijk
23-06-2020

Als ondernemer moet u zelf zorgen voor pensioeninkomsten die uw AOW aanvullen. Maar volgens het Centraal Plan (CBS) heeft een op de vier zzp’ers daarvoor niets geregeld. Soms is dat omdat gevreesd wordt voor de kosten. Maar de pensioenpremie kan heel betaalbaar zijn.

Heeft u in coronatijd iets aan een kredietverzekering?

Zakelijk
18-06-2020

U kunt het risico dat afnemers niet betalen, verzekeren. Een kredietverzekeraar neemt dat risico dan van u over. Maar kan dat wel nu bedrijven door corona hun kredietwaardigheid verliezen? Ja, dankzij een garantieregeling is uw kredietverzekering nog steeds van toegevoegde waarde.

CAR-verzekering, ook voor klusbedrijven

Zakelijk
12-06-2020

Op online klusplatform Werkspot.nl worden grofweg 10.000 klussen per week geplaatst.

Wat moet ik doen bij een datalek?

Zakelijk
11-06-2020

Bij een datalek is er sprake van overtreding van de privacywetgeving (AVG). In de meeste gevallen bent u als bedrijf verplicht om hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. In sommige gevallen moeten organisaties het datalek ook melden aan de betrokkenen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt.

De verplichte aov, hoe zit het ook alweer?

Zakelijk
11-06-2020

In het pensioenakkoord is vorig jaar besloten dat er een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) voor zzp’ers komt. Nu zijn er echter weer nieuwe bezwaren opgeworpen. Hoe zit het en welke mogelijkheden zijn er?
 

Een doorstart voor uw bedrijf? Bereid u voor

Zakelijk
11-06-2020

Als door de coronacrisis uw bedrijf failliet gaat, valt dan echt het doek? Dat hoeft niet. Als u nog mogelijkheden ziet voor het bedrijf, kunt u kiezen voor een doorstart. Hoe zit dat juridisch en wat zijn de gevolgen voor uw werknemers?

Verzekeraars bezorgd over gebrekkige kwaliteit van zonnepanelen

Zakelijk
05-06-2020

De verzekeraar van schaatsstadion Thialf heeft de brandverzekering van het gebouw opgezegd. De 5.000 zonnepanelen op het dak zouden te gevoelig zijn voor brand. Zonnepanelen zijn tegenwoordig booming business, maar verzekeraars maken zich zorgen over de kwaliteit en veiligheid.

Pagina's

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram