• Overbeeke

  Overbeeke staat als financieel adviseur garant voor een deskundig, onafhankelijk advies, met een persoonlijke aanpak in begrijpelijke taal.

  Neem contact met ons op
 • Particuliere verzekeringen

  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Verzekeringen afgestemd op uw situatie
  • Persoonlijk advies door een expert
  OverzichtAdvies
 • Zakelijke verzekeringen

  • Verzekeringen passend voor uw bedrijf
  • Persoonlijk advies door een expert
  • Scherpe premies en uitstekende voorwaarden
  OverzichtAdvies
 • Wij zijn RegioBank

  Bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past.

  RegioBank

Overstappen naar een andere zorgverzekeraar?

De zorgverzekeraars hebben hun premie voor 2021 bekendgemaakt. Is er iets verandert aan uw situatie, gaat er in 2021 iets veranderen of bent u benieuwd of overstappen naar een andere zorgverzekering financieel voordeel oplevert? Wij vergelijken de premies van de verschillende aanbieders graag voor u. Neem via (088) 730 77 50 contact met ons op of stuur een e-mail naar info@overbeeke.nl voor meer informatie.

Schade melden

Heeft u een schade? Wij helpen u graag.

Wijzigingen doorgeven

Verandert er iets in uw situatie? Geef dit op tijd aan ons door.

Onze service

We helpen u graag zo goed en zo snel mogelijk.

Welkom bij het Beste Advieskantoor van Zeeland!

Overbeeke is in september 2020 verkozen tot provinciewinnaar van de Advies Award. Volgens de jury is ons kantoor laagdrempelig en hebben onze medewerkers oprechte aandacht voor de klant. Hierbij komen een bewuste sterke regionale focus en kennis van de markt. De jury noemt ook de innovatie binnen ons kantoor een opvallend positief punt. De Advies Award is een compliment waar wij erg trots op zijn!

Beste relaties,

Ook in deze tijd waarbij we met elkaar de strijd aangaan tegen het coronavirus wil Overbeeke u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende.

Voorkeur voor contact

Wij zijn op alle mogelijke manieren direct voor u bereikbaar. U kunt ons bereiken via telefoon (088 – 730 77 00), Whatsapp (088 – 730 77 99) en e-mail (info@overbeeke.nl). Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak via videobellen in te plannen.

Afspraak maken

Wilt u langskomen op één van onze kantoren? Ook dat kan nog steeds! Wel maken we hiervoor graag een afspraak met u. Daarnaast hanteren we een aantal voorwaarden.

Langskomen op kantoor

Wij nemen uw gezondheid en die van onze collega’s uiterst serieus. Daarom kiezen wij ervoor maximaal één klant binnen te laten. Is er nog iemand voor u binnen? Wacht dan even buiten. Op die manier kan de juiste afstand worden bewaard en kunnen wij goede hygiëne in acht nemen.

Bij uw bezoek aan één van onze kantoren vragen wij u dan ook alleen te komen (begeleiding kan plaats nemen in de wachtruimte), uw mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en uw handen te desinfecteren alvorens u met onze collega in gesprek gaat. U kunt gebruikmaken van de door ons ter plekke aangeboden middelen. Ook zullen wij u vragen of u daadwerkelijk klachtenvrij bent.

Op deze wijze hopen wij in staat te blijven onze dienstverlening aan u 100% op peil op te houden, zij het in een wat aangepaste vorm. Samen komen we er in ieder geval altijd uit. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Een persoonlijke aanpak in begrijpelijke taal

Overbeeke staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies met een persoonlijke aanpak in begrijpelijke taal. U kunt voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen dichtbij huis terecht in onze vestigingen in Tholen, Sint-Annaland en Steenbergen. 

In één oogopslag al onze verzekeringen voor u in een handig overzicht.

Particuliere Verzekeringen

Alle verzekeringen voor uw bedrijf, uw medewerkers en voor u als ondernemer.

Zakelijke Verzekeringen

Op zoek naar lage maandlasten? Vraag een offerte voor uw hypotheek aan.

Hypotheken

Als adviseur van RegioBank zijn wij onafhankelijk tussenpersoon. Naast producten van RegioBank bemiddelen wij ook gewoon in producten van andere aanbieders. Spaar- en betaalproducten zijn wel verbonden aan RegioBank.

Betalen & Sparen

Laagste hypotheekrentes

1 jaar
0,70%
5 jaar
0,75%
10 jaar
0,97%
20 jaar
1,26%
30 jaar
1,60%

Laatste nieuws

Inkomensverzekering is altijd maatwerk

Particulier
03-12-2020

We denken er liever niet aan, maar iedereen kan werkloos of arbeidsongeschikt raken. Of langdurig ziek worden. Als dat gebeurt, heeft het vaak grote gevolgen voor uw inkomen. Maar u moet wel de huur of hypotheek blijven betalen.

Een bedrijf aan huis: wat mag wel en wat mag niet?

Zakelijk
01-12-2020

Ondernemen vanuit de eigen woning heeft veel voordelen. Alles voor de onderneming heeft u bij de hand en u bespaart flink in de kosten. U hoeft immers niet elke maand opnieuw huur te betalen voor een bedrijfsruimte. Dus bent u zzp’er en heeft u nog een rommelkamer, zolder of garage vrij? Dan mag u deze ruimte over het algemeen gewoon gebruiken voor uw bedrijf. Er zijn echter wel enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen. Doorloop de checklist en ga goed van start.

Waar moet u op letten als u gaat samenwonen?

Particulier
01-12-2020
Als u met uw partner gaat samenwonen, moet er van alles geregeld worden. Hebben jullie de financiële zaken al op orde? Door samen afspraken te maken...

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram