Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank

Bij RegioBank kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Wat uw wensen ook zijn: u vindt bij RegioBank precies de oplossing op het gebied van  betalen, hypotheken en sparen die bij u past. Sinds 2006 is Overbeeke zelfstandig adviseur van RegioBank. Heeft u een vraag of hulp nodig? U bent altijd welkom op één van onze kantoren in Tholen, Sint-Annaland en Steenbergen. Persoonlijke aandacht van een adviseur die u kent, daar kunt u bij Overbeeke op rekenen!

U kunt bij ons terecht voor

Profiteer van het gemak van een veelzijdige rekening. Met Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app regelt u snel en eenvoudig uw betalingen.

Overzicht betalen

Wat zijn uw spaarwensen? RegioBank heeft voor iedereen een passende rekening met een aantrekkelijke rente én eigen adviseur.

Overzicht sparen

Nadenken over later? Wij willen graag met u kijken wat u kunt doen om te zorgen dat u van uw oude dag kunt genieten.

Overzicht aanvullend pensioen

Waar kunt u wel wat geld voor gebruiken? Om uw dromen mogelijk te maken, is het handig om geld achter de hand te hebben. Beleggen is een manier om uw geld te laten groeien.

Overzicht beleggen

Of u nu een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een stichting of vereniging. RegioBank helpt ook zakelijke klanten.

Overzicht zakelijk bankieren
Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar (088) 730 77 10.

Persoonlijke aandacht

De deur van onze kantoren in Tholen, Sint-Annaland en Steenbergen staat altijd voor u open. Wij zijn niet voor niets de persoonlijke bank bij u in de buurt! Een vraag over uw dagelijkse bankzaken? Een nieuwe bankpas nodig? Wilt u praten over een hypotheek? Wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

In 2017 en 2019 is RegioBank verkozen tot meest klantgerichte bank. Daar zijn we trots op, want het laat zien dat onze manier van werken wordt gewaardeerd. Het regelen van bankzaken hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar er komt wel veel bij kijken. Wij denken met u mee en geven advies waar u echt wat aan hebt.  

Stap zonder zorgen over met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van de banken in Nederland. Deze service maakt veranderen van betaalrekening eenvoudig en zorgt ervoor dat uw betalingsverkeer soepel doorloopt. Bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening en automatische incasso’s worden voortaan van uw nieuwe betaalrekening afgeschreven. Bekijk de film om te zien hoe makkelijk overstappen naar RegioBank is.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram