Regiobank betalen

Plus betalen

Meer dan een Betaalrekening

Als u kiest voor betaalrekening bij RegioBank, kiest u voor een complete bankrekening. U bepaalt zelf hoe u uw geldzaken regelt. Onderweg op uw telefoon met de Mobiel Bankieren app of thuis via Mijn RegioBank. Uiteraard bent u altijd welkom op kantoor bij een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Bij vragen over uw financiën of een goed advies. Zo heeft u altijd grip op uw geldzaken.

Klanten geven ons een 9,3*

De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering*. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken.

* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond juni 2019

Meer over deze Betaalrekening

Bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u bij RegioBank een nieuwe betaalrekening aanvragen. U betaalt een vast bedrag van € 2,45 per maand voor het aanhouden van deze betaalrekening. Gaat u naar het buitenland? Dan kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden voor opname van contant geld en betalen met uw betaalpas in het buitenland.

U krijgt een rekening met betaalpas en toegang tot Mijn RegioBank. Gebruikt u Mijn RegioBank dan kunt u ook de Mobiel Bankieren app van RegioBank downloaden op uw telefoon of tablet. Zo kunt u altijd uw saldo bekijken, geld overboeken of uw aankoop betalen wanneer u maar wilt.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram