Sparen - rood spaarvarken

Eigen Huis Sparen

Met Eigen Huis Sparen bouwt u een startkapitaal op voor een koop- of huurwoning, van uzelf of van uw kind. Of u spaart om uw hypotheek af te lossen. U kunt een vast bedrag per maand sparen of steeds een bedrag naar keuze storten.

Hoe werkt het?

Met Eigen Huis Sparen spaart u met een variabele rente voor een van de doelen die bij deze spaarvorm horen. De inleg is vrij en u kunt uw geld altijd opnemen.

Wilt u in de toekomst een huis of grond kopen? Of heeft u al een huis en wilt u sparen om de hypotheek af te lossen? Spaar dan flexibel via Eigen Huis Sparen.

**Opnamekosten terugkrijgen

Neemt u geld op van uw Eigen Huis Sparen rekening, dan betaalt u opnamekosten: 0,5% van het opgenomen bedrag. Gebruikt u het geld voor een doel dat genoemd is in de voorwaarden van deze spaarrekening, dan krijgt u die opnamekosten weer terug. Uw Zelfstandig Adviseur vertelt u graag hoe dat werkt.

Vaste tegenrekening

Uw Eigen Huis Sparen rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook die van een andere bank.

Belasting

Het saldo van uw Eigen Huis Sparen rekening moet u opgeven bij uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Dit bedrag wordt belast in box 3. Gaat uw kind een eigen huis kopen? Als u wilt meehelpen met de financiering, kunt u belastingvrij een bedrag schenken aan uw kind.

Contact

Algemeen:
(088) 730 77 00
Betalen & Sparen:
(088) 730 77 10
Zakelijk Verzekeren:
(088) 730 77 30
Particulier Verzekeren:
(088) 730 77 50
Pensioenen:
(088) 730 77 60
Leven & Hypotheken:
(088) 730 77 70
 
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram