Sparen - rood spaarvarken

Keuzedeposito

Keuzedeposito is een spaardeposito. Met Keuzedeposito kiest u zelf de looptijd en krijgt u die hele spaarperiode dezelfde rente. Een goede keuze als u uw geld langere tijd niet nodig heeft.

Wat is deposito sparen?

U heeft spaargeld over en kunt het een tijdje missen. Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart. Tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode.

Uw adviseur kan een Keuzedeposito voor u openen als u een Spaar-op-Maat Vrij rekening heeft. U bepaalt vooraf hoeveel geld u in het Keuzedeposito stort en voor hoelang. De minimale looptijd is één jaar. De maximale looptijd tien jaar.

Rente van een Keuzedeposito

U kunt kiezen of u de rente van uw Keuzedeposito jaarlijks of maandelijks ontvangt. De rente wordt op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening gestort. U krijgt bij Keuzedeposito dus geen rente op rente. Om jaarlijks rente te ontvangen, legt u eenmalig minstens € 500 in. Om maandelijks rente te ontvangen, stort u eenmalig minstens € 5.000.

Bijstorten

Ontvangt u vakantiegeld, een kerstbonus of heeft u een financiële meevaller? U kunt geen geld bijstorten in uw Keuzedeposito. Wilt u het geld wel apart zetten, dan kunt u een nieuw Keuzedeposito openen. U kiest voor elk Keuzedeposito zelf de looptijd, en of u de rente maandelijks of jaarlijks laat uitbetalen.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram