Zakelijk sparen

Zakelijk sparen op een speciale spaarrekening: MeerKeuze Sparen. Die rekening kan bestaan uit een vrij en een vast deel. Het vrije deel kunt u dagelijks opnemen. Het vaste deel zet u voor een korte of langere tijd weg.

U kunt alleen MeerKeuze Sparen in combinatie met een zakelijke bankrekening van RegioBank, zoals de MKB rekening of V&S rekening. Heeft u die nog niet? Dan vraagt uw Zelfstandig Adviseur die eenvoudig voor u aan.

Eenvoudig geld opnemen uit het vrije deel

Met de zakelijke spaarrekening spaart u op de manier die het beste bij uw bedrijf past. MeerKeuze Sparen bestaat daarom uit een vrij opneembaar deel en een vast deel. Het spaargeld in het vrije deel kunt u kosteloos opnemen.

Voor langere tijd sparen met een Keuzedeposito

Kunt u uw zakelijke spaargeld voor een langere tijd missen? Dan kunt u een bedrag apart zetten op het vaste deel van uw zakelijke spaarrekening. Een vast deel op uw zakelijke spaarrekening noemen we een Keuzedeposito. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

  • De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar. U bepaalt zelf hoe lang de vaste periode is.
  • De minimale inleg is € 15.000.

U kunt eenmalig een som geld inleggen in het Keuzedeposito. Later bijstorten in een bestaand desposito is niet mogelijk. Wel kunt u meerdere deposito's koppelen aan uw MeerKeuze Sparen rekening.

Jaarrente of maandrente over uw vaste spaargeld

Bij het openen van een nieuw Keuzedeposito en kiest u voor jaarrente of maandrente. Hoeveel rente u over uw Keuzedeposito ontvangt hangt af van de periode dat u het bedrag wilt vastzetten.

U ontvangt een vaste rente voor de hele looptijd van uw Keuzedeposito. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u de rente over uw vaste spaargeld jaarlijks of maandelijks op het vrije deel van uw MeerKeuze Sparen rekening.

Uw vaste spaargeld onverwachts opnemen

U kunt uw spaargeld gewoon tussentijds opnemen als u dat onverwachts nodig heeft voor uw bedrijf. Voor het vrije deel van de rekening betaalt u geen opnamekosten. Om het vastgezette spaargeld op te nemen betaalt u wel opnamekosten. Hoeveel dit is hangt af van de resterende looptijd van het Keuzedeposito. Daar vindt u meer over in de voorwaarden.

Uw zakelijke spaargeld overzichtelijk in de app

Heeft u zakelijke spaardoelen? In de Mobiel Bankieren app maakt u eenvoudig aparte spaarpotjes aan binnen uw zakelijke spaarrekening. U ziet precies hoeveel spaargeld u heeft en hoe dicht u bij uw doel bent. Zo heeft u altijd overzicht, zelfs als u meerdere spaardoelen heeft. Handig!

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram