Zakelijke creditcard

Heeft u een zakelijke rekening bij RegioBank? Vraag dan online een zakelijke creditcard aan. Daarmee doet u veilig en makkelijk uw zakelijke aankopen. In de winkel, online en wereldwijd.

Zakelijke creditcard in het kort

  • RegioBank werkt samen met ICS. U krijgt uw creditcard van hen.
  • U krijgt een Visa Creditcard.
  • Uw bestedingslimiet hangt af van uw bedrijfssituatie.
  • Ook voor startende ondernemers.
  • Betalen met een automatische incasso of een overschrijving.
  • Kosten: € 33 per jaar.

Betalen met uw zakelijke creditcard

Wilt u makkelijke en veilig aankopen doen voor uw onderneming? Als u een zakelijke rekening heeft bij RegioBank, kunt u een zakelijke creditcard aanvragen. Met de Creditcard Zakelijk kunt u veilig en makkelijk producten aanschaffen voor uw onderneming, bedrijf of stichting. Daarbij houdt u uw zakelijke en privé-uitgaven goed uit elkaar.

U krijgt een Visa Card van ICS

RegioBank werkt samen met International Card Services (ICS). ICS is de grootste uitgever van creditcards in Nederland en geeft ook de creditcards van RegioBank uit. U krijgt uw kaart dus van hen. De RegioBank zakelijke creditcard is een Visa Card.

Veilig online aankopen doen

Vrijwel al uw aankopen met de Creditcard Zakelijk zijn standaard voor 180 dagen verzekerd. Daarnaast krijgt u in sommige gevallen uw geld terug als er fraude is gepleegd met uw creditcard of als een product niet aankomt. Boekt u een zakenreis met uw bedrijfscreditcard? Dan krijgt u met de aanvullende reisverzekering hulp bij calamiteiten.

Contact

Algemeen:
Betalen & Sparen:
Zakelijk Verzekeren:
Particulier Verzekeren:
Pensioenen:
Leven & Hypotheken:
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Instagram